***       Водещите вечерни новини       на 21 октомври 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 21 октомври 
Коментари Харесай

Водещите новини! Веждѝ – председател, Василев: Това, което се случи, е срам, сложихме една фасада. Кой влезе в ритъм със статуквото?


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 21 октомври   

 

„ Има причина три дни да избираме ръководител. Тя е, че не се разрешава да се изкава друго мнение. Това, което се случва в Народното събрание, е позор. Ние през днешния ден  сложихме и избрахме една фасада, която да прикрие нашата неспособност да реализираме единодушие. За някои това е стъпка напред, само че аз не съм сигурен, че не е стъпка обратно. Следващият път отново ще сложим фасада, само че не съм сигурен, че по този начин ще решим проблемите “.

***

„ Ние предлагахме формула за консенсус, а не консенсусна персона. Г-н Вежди Рашидов от наша позиция не може да бъде консенсусна персона. Той има много богата и известна биография.

Това съобщи съпредседателят на обединяването „ Демократична България ” Христо Иванов.

„ Четирите партии, които застанаха зад Рашидов, избраха да образуват болшинство, и в този момент ще забележим дали това ще има дълготраен резултат или временен. На председателски съвет обсъждахме и „ Демократична България “ да предложи консенсусен претендент – нещо, което ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия отхвърлиха “, съобщи Иванов.

***

***

„ Безсилието на Народното събрание даде опция демократичните промени да бъдат заместени още веднъж от лобистки сделки. В тях влязоха съдружниците в режима на Борисов - Движение за права и свободи и ГЕРБ, представителите на политиката на президента Радев от партия „ Български напредък “ и „ миролюбците “ на Путин от Българска социалистическа партия. Преди години това би се наричало „ Коалиция Мултигруп “.

***

Повод за коментара му бе днешното решение на социалистите да гласоподават дружно с ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Български напредък " за номинацията на Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание.

***

***

????

***

„ Сега за Шенген. По принцип нямаме нищо срещу България или Румъния… “

***

За какво ли са там, откакто от Кремъл отхвърлят доставки и съдействие? На разходка?

***

Фурнаджийска… какво? 

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР